контакти

+359 888 953 929; 0882594873

е-mail:monchara@monchara.eu

Мончара студио за здраве

бул. Скобелев 63

София

 

  

4 thoughts on “контакти

 1. Стефка Петрова

  Здравейте,
  Прочетох цялата Ви страница или сайт, не чета за първи път за тибетската медицина, даже съм неин фен и ползвам съвети, билки и упражнения, но представянето и от вас ме очарова със своята достъпност, изчерпателност и яснота. Определено смятам, че човек умеещ да представи едно знание по този начин то той го владее повече от добре и може да му се вярва и безусловно да се приемат съветите му. Как може човек живеещ във Варна да ползва вашите услуги?
  Сърдечно ви желая спокойна вечер и прекрасен нов ден :)

  • monchara

   Здравейте,

   много благодаря за позитивния коментар :) Радвам се, че успявам по достъпен начин да предам част от разбиранията на тибетците за човешкото здраве. Центърът ни се намира в София и на този етап не съм обмисляла възможността за пътуване до Варна, но всичко се променя, в зависимост от ситуацията. Тепърва ми предстои пътуване до Индия за по-нататъшно обучение, а след това ще видим :) Винаги можем да си споделим мисли чрез мейл :)

 2. Жени

  Здравей, Александра!

  Масажът беше изцяло ново за мен сетивно преживяване, след което имам чувството, че тялото ми се събуди от дълбока дрямка! Със сигурност ще се видим отново!

  Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>